Berättelser om frustration, kärlek och integration

Under våren och sommaren 2019 gjorde jag ett arbete för Svenska kyrkan, som handlade om att samla berättelser för att lyfta fram det integrationsarbete som kyrkan gjort sedan den stora flyktingvågen hösten 2015. Berättelserna blev rapporten ”Det nya landet” som nu har spridits inom Svenska kyrkan som återkoppling och inspiration.

Jag gjorde fem reportage i församlingar i västra Sverige och ett antal intervjuer med både personal och asylsökande. Ett väldigt inspirerande arbete för mig personligen, som både breddade mina kunskaper och fördjupade intresset för integration och socialt arbete.

Förutom artiklarna bidrog jag med foto, grafisk utformning av rapporten och webbanpassade texter för Svenska kyrkans intranät.

Läs gärna texterna på issuu.com, och fascineras av enskilda människors engagemang och förmåga att med små medel få stora saker uträttade.

design, foto, skrivande

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *