Berätta med mobilen – workshop

Utbildning med workshop. För grupper i små och större organisationer.

8 000 kr exkl moms

Upplägg: Detta är en halvdagsutbildning med workshopinslag där deltagarna aktivt är med och arbetar fram en film utifrån sin egen verksamhet. Den riktar sig till både små och stora företag. Max antal deltagare är 8 personer. Innehållet anpassas efter er verksamhet och kunskapsnivån hos deltagarna.

Dagen delas upp i fyra block:

Block 1 – Vi börjar med de praktiska förutsättningarna: teknik, ljud, ljus. Vi går igenom vad som är bra bilder och hur du undviker de dåliga, och du får veta vilka som är de fem nödvändiga klippen! När du bokar kursen får du en utrustningslista så att du har möjlighet att jobba med eget material i workshop-delen.

Block 2 – Handlar om konsten att fånga tittaren och vikten av att prioritera. Även i en kort informations- eller reklamfilm finns det en berättelse med en huvudperson och en dramaturgi. Vi identifierar er story, vilken effekt ni vill uppnå och hittar bästa vinkeln för att berätta historien.

Block 3 – Workshop. Detta block är helt dedikerat till innehåll. Vi spelar in med och utan extern mikrofon, testar lampor och stativ, och intervjuar varandra med olika vinklar och klippbilder.

Block 4 – I sista blocket pratar vi redigering och publicering. Programvaror och kvalitetskrav för olika plattformar. När kursen är slut får du med dig en checklista med nödvändiga steg för att komma vidare på egen hand.