Om Budskapet

Från tanke till handling

Jag heter Tomas Pettersson, ibland är jag redaktör, ibland skribent, fotograf, formgivare och kommunikationsstrateg. Men titeln är inte särskilt viktig. När du eller dina kollegor har kommit på en bra idé som andra bara måste få ta del av, hjälper jag dig att gå från tanke till handling och paketerar budskapet med fokus på att bygga relationer.

Kollegor på distans

Ibland handlar uppdraget bara om att skriva en artikel eller designa en broschyr, men många kunder väljer att fortsätta ett långsiktigt samarbete. I de fallen blir Budskapet som din egen externa marknadsavdelning. Du väljer att göra det du är bra på och jag stöttar upp eller helt tar hand om övriga delar.

Utbildning och coachning

Du som vill arbeta med företagets kommunikation på egen hand kan få hjälp med utbildningar och fortlöpande rådgivning. På ett enkelt och personligt sätt hjälper jag dig nå vidare med en långsiktig kommunikationsplan eller mera hands-on, som att skriva för webben eller att skapa inspirerande presentationer med Powerpoint.

Även om du har konkurrenter som säljer liknande produkter och tjänster så har du något som är unikt. Det vill jag hitta och hjälpa dig att nå ut med. 

Sedan slutet av 90-talet

har jag arbetat professionellt med kommunikation, grafisk form och textproduktion.

Text och form har jag i och för sig hållit på med längre än så. Jag har alltid varit intresserad av visuella uttrycksmedel och bra berättelser. Och så gillar jag att förklara och förenkla komplicerade saker, och klura ut bra lösningar på problem. Utmana mig gärna!

 

KORT OM TOMAS
  • Utbildad i medie- och kommunikationsvetenskap (inriktning planerad kommunikation och praktiskt skrivande) och marknadsföring
  • 20 års erfarenhet av strategiskt och praktiskt kommunikationsarbete
  • Medlem i Sveriges kommunikatörer
  • Musiker och löpningsentusiast