Medieproduktion

Form och paketering ska förenkla, förtydliga och lyfta fram berättelsen. I text, bild och design siktar jag efter att lägga till mening och ta bort brus. Räkna med smidiga produktioner av tryckt, rörligt och digitalt material. Du får en enda kontakt för alla typer av kommunikationsinsatser och grafiska produktioner.

Strategiskt berättande

Corporate storytelling är ett samlingsbegrepp för de olika typer av strategiskt berättande som går att hitta inom ett företag. Vill du använda storytelling i din marknadsföring?

Läs mer om vad berättande kan göra för dig och vad som är en bra startpunkt.

Film

Jag kan hjälpa dig med planering och produktion av informationsfilm, intervjuer och reportage, employer brandingfilm, varumärkesbyggande filmer eller interna produktioner som ska lyfta fram ett projekt, ett nytt arbetssätt eller nya medarbetare.

Läs mer om hur film kan lyfta din kommunikation.

Trycksaker

Samtidigt som kommunikationen blir allt mer digital finns det tillfällen när en fysisk produkt är överlägsen. Behöver du en enkel folder eller en hel mässmonter? Jag hjälper dig med allt från design av logotyp till reklambroschyrer, rollups och formgivning av böcker och tidskrifter.

När jag skapar trycksaker utgår jag från din grafiska profil och ser till att alla dina trycksaker förmedlar samma känsla.

Läs mer om värdet av väldesignade trycksaker